mandag 14. juli 2014

Hvordan Guds Ånd fungerer?

Enkelte ting finner jeg ekstremt fascinerende, og da må det deles.

Det er rett og slett helt rått hvordan Den Hellige Ånd fungerer på ulike måter i livene til de som har tatt i mot gaven av tro.

Dagens story er rett og slett et ferieeksempel, og som den ærlige personen jeg er, så er det deilig å si at vi har krangla på ferie, det er sånt som skjer. Livet er ikke alltid en dans på roser, det vet jo alle og spesielt mennesker som er gift eller samboere osv... (vi har det ellers veldig bra! )

Satt her nå og leste i Filipperne sammen for å drøfte hva man får ut av disse tekstene, med et meget bra album på i bakrunnen av Hillsong Music, "No Other Name",  (Anbefales sterkt)

Det slående er at med en gang vi setter på denne musikken som virkelig er "inndynket" med gudsnærvær og en gudommelig dimensjon av tilbedelse skjer det ting med hjertet mitt jeg ikke så komme....

En lindrende ubeskrivelig varme sprer seg rundt i hjertet mitt som en reell, veldig fysisk følelse, nettopp det stedet i meg som nettopp har fått seg en solid trøkk og bærer smerte etter krangling og argumentasjon...... og denne følelsen bare vedvarer og vedvarer.

Hjertet restaureres i Guds nærvær, han er skaperen og løsningen på det vi trenger.

Hvor fantastisk er ikke mennesket skapt, og hvor mye mer fantastisk er ikke Skaperen?

Er du troende så anbefaler jeg virkelig å sette på noe bra gudsfylt musikk både i tide og utide, det gjør noe med deg og bygger deg opp mer enn du aner :)Hvis du er ny for denne typen tro kan det oppsummeres litt som dette, hentet fra kirka mi sine nettsider:


Hvem er Jesus?

I mange religioner kreves det et offer for at mennesker skal kunne komme nær til Gud. Jesus tok dette offeret på seg ved å dø for vår synd, slik at vi i dag kan ha en personlig relasjon til Gud som har skapt oss, elsker oss og som har en fullkommen plan for livene våre.

Jesus sa at Han er "veien, sannheten og livet". Vi tror ethvert menneske finner sin ultimate hensikt og mening i livet gjennom fellesskap med Ham som har skapt oss. Denne troen er mer enn en formell tro på et livssyn, men en personlig relasjon med vår Skaper!

Å ta imot Jesus betyr rett og slett å akseptere det Jesus har gjort for deg. I Jesus tar vi imot evig liv med Ham som vår venn, forsørger, trygghet, frelser og herre! 
(www.citykirken.no)


Nå blir det sightseeing her i Hellas!
Be blessed!
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar