fredag 19. juli 2013

Forankring i solskinnsvær
Livet leker på en av Norges deiligste sommerdager.


Sola slikker huden som hele året har drømt om disse D-vitaminene, og mens man sitter og leser tenker magen underbevisst på grillen som snart skal fyres opp.


IDYLL.. For 4 timer siden:"Sittende på stranda. Kidsa hyler av fryd. Is. Solkrem. Stuping. Campingplass-sjarme. Vanngevær. Chips. Surfer på nettnyheter. SYV PERSONER SKADET I FRONTKOLLISJON PÅ E18 VED RISØR. TO PERSONER SKAL VÆRE ALVORLIG SKADET, FØRERNE I BEGGE BILENE.... Sjekker nærmere. Mamma og pappa er på den veien til sørlandet nå. Prøver å ringe dem. Ingen svarer. Sjekker nærmerer på nett. 2 personer i den ene bilden, En Peugeot og en SØLVGRÅ GOLF.... ringer igjen. Ingen svar. Ringer igjen. Ingen svar. Ringer igjen. Ingen svar. Er det noen som svarer kjapt så er det vanligvis mamma av alle i verden.....


Nå viste det seg at heldigvis for meg så ringte de meg opp en stund etterpå, og at det var kun en logsisk forklaring for at de ikke fikk svart telefonen.Det som fascinerer meg er hvor kort veien mellom fullstending lykke og fullstendig sorg kan være.
Vi er vannvittig sårbare i denne verden her vi bor.

I vår egen kraft, styrke og storhet utretter vi enorme ting, men livet selv er det umulig å råde over.
Hva gjør du når du møter deg selv i døra mellom liv og død? Dette er utenfor vår rekkevidde av kontroll. Er det et tabu for deg inntil da? utsetter du spørsmålet?

Mange tanker på en gang.....  (teit tenker du kanskje? ikke noe stress for meg :)

Jeg er ihvertfall glad for å vite hva jeg går til den dagen jeg takker for meg.
Den tid, den sorg, og det håp!


Sørg for å være forankret i det evige, selv i solskinnsvær.

Nå skal det grilles!!

God Sommer!


(Sender mine tanker og bønner for de som ble skadd i denne kollisjonen i dag.)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar